Steenbreektrofee 2020

Doe mee met de Steenbreektrofee 2020
In heel Nederland bestaan allerlei mooie initiatieven waarin verschillende partijen samen het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige, gezonde en fijne leefomgeving. Stichting Steenbreek is op zoek naar innovatieve en inspirerende voorbeelden die laten zien hoe groen en water op een praktische manier worden benut. Dat is de reden waarom er ook dit jaar weer meegedongen kan worden naar de Steenbreektrofee 2020.

Steenbreek is op zoek naar initiatieven die betrekking hebben op onder meer de bevordering van de biodiversiteit, gezondheid en die een positieve bijdrage leveren aan klimaatadaptatie. Het sociale domein – met als thema “Samen voor meer groen in de buurt” – staat dit jaar centraal in de Steenbreektrofee.

Prijs
De winnaar van de Steenbreektrofee 2020 ontvangt naast de wisseltrofee, gemaakt door glaskunstenaar Alwin Overwater, ook de nodige media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen en krijgt tevens als waardering een boom en vaste planten aangeboden.

Meer informatie vind je en aanmelden kan je op www.steenbreek.nl

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Door op "Accepteer" te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.