Onze echte uitdaging en specialisme zijn de opdrachten. We ontwerpen voor vrijwel elke gelegenheid in overleg met de klant een persoonlijk glaskunstwerk. Gevoel en symboliek zijn voor ons belangrijke onderdelen in het ontwerp, waardoor we vaak op een simpele manier meerwaarde kunnen geven. We hebben wel enige informatie nodig

Hoeveel is er te besteden? 
Want uiteindelijk bepaalt het budget hoe het ontwerp en de uitvoering eruit gaat zien. Voor alle budgetten is meestal wel iets leuks te ontwerpen, maar daar houden we liever rekening mee voordat we van alles gaan uitdenken en schetsen. Er zit een groot verschil in of we iets mogen ontwerpen waarbij het budget 50, 100, 250 of bijvoorbeeld 500 euro of meer is. Een maximum bedrag of richtlijn is daarbij aanbevolen.

Wat voor gelegenheid? 
Is het voor een jubileum, opening, gedenkartikel of Award-uitreiking? Is het bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau, voor een vereniging of bedrijf?
En wat voor bedrijf of vereniging is het en heeft het een website waar we inspiratie uit kunnen halen zoals bijvoorbeeld een logo en kleuren?

Voor wie is het?
Omdat we met gevoel en symboliek een zo persoonlijk kunstwerk proberen te maken, willen we eigenlijk zoveel mogelijk weten. Dus bepaalde eigenschappen die erin gebracht mogen worden of bepaalde kleuren en de plek waar het komt te staan, binnen of buiten en bij iemand thuis of op het bedrijf, kunnen helpen bij het ontwerp.

Hoeveel stuks?  
Gaat het om een enkel object of meerdere objecten en misschien wil je iets laten ontwerpen dat vaker besteld gaat worden voor o.a. jubilarissen of ereleden.

Heb je zelf al een idee of schets?
In onze portfolio staan verschillende objecten en we gebruiken verschillende stijlen om iets uit te beelden. Je kan altijd aangeven wat je aanspreekt en misschien heb je zelf wel een idee. We kunnen bekijken of zoiets in onze eigen stijl te realiseren is.

Wanneer moet het klaar zijn? 
Ook niet onbelangrijk is wanneer het klaar moet zijn. Uiteindelijk moeten we misschien nog materiaal bestellen en ook wij zijn soms van andere afhankelijk. Door drukte kan ook vertraging optreden, maar spoedklussen zijn in overleg meestal geen probleem. Geef in ieder geval aan wanneer de uiterste leverdatum is, dan houden wij wel rekening met het eventueel verzenden….etc. 

Een heleboel vragen en we hoeven ook niet alles te weten. Maar voor onze beeldvorming en het resultaat kunnen de kleinste details juist de doorslag geven. 

Interesse? Je kan altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden of maak direct een afspraak een en ander te overleggen. In de glasblazerij staan verschillende voorbeelden. Je kan hieronder informatie voor een opdracht aanvragen of een afspraak maken om een en ander door te nemen.

Opdracht aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie en vul zoveel mogelijk gegevens in.

Klik hier

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor overleg in de glasblazerij

Klik hier

Portfolio

Voor inspiratie en voorbeelden kun je onze portfolio vol glaskunst bekijken.

Klik hier