EFVV Award Glazen spuit knoop
EFVV Award Glazen spuit knoop

De EFVV Award is een prijs voor diegene die een bijzondere bijdrage heeft geleverd tot de studie van de veiligheid van vaccins en de juiste informatie hierover of eigenlijk het gebrek daaraan. De eerste uitreiking gebeurde in 2010 in Gerona, Spanje (zonder spuit), daarna in 2014 in Leuven, België, met de Spaanse organisatie AVA als winnaar, en in 2015 in Wenen met dr. Loibner als gelukkige.

EFVV Award 2017 Glazen Spuit met knoop

In 2017 was de 4e Award-uitreiking in Londen, UK, met niemand minder dan dr. Andrew Wakefield als winnaar.

Dr. Andrew Wakefield is een vermaard maar gewraakte Britse gastro-enteroloog die de discussie over een mogelijk verband tussen mazelen-bof-rubella vaccinatie en autisme voorop stelde, en zich daardoor de woede van de hele medische goegemeente op de hals haalde.

Hij verloor zijn job en zijn medische licentie en diende het land te ontvluchten. Sindsdien zijn zijn resultaten echter reeds door vijf onafhankelijke laboratoria bevestigd en ligt het verband tussen BMR-vaccinatie en autisme zonder meer vast.

Het onderwerp blijft echter taboe, en de leugenachtige lastercampagne tegen zijn persoon blijft voortwoeden.

De uitreiking ging gepaard met de vertoning van de film VAXXED over dit thema, een film die heel veel controverse op gang gebracht heeft over de manifeste fraude van de CDC (Cenders voor Disease Control) in de USA.